jueves, 8 de marzo de 2007

"The dust of time", el nou Theo Angelopoulos

Ja teniem ganes de saber més coses de la nova pel.lícula de Angelopoulos. En teoria el segon esgaló de la trilogia que va començar amb "Eleni". Ara ja sabem que no seran tres pel.lícules. Al final Angelopoulos haurà format un díptic. Veiem a la pàgina de Cameo (www.cameo.es) noves informacions d'aquesta pel.lícula.
El títol serà "The dust of time", seguirà amb els mateixos personatges de "Eleni" però diferents actors. Alguns dels quals ja havien format equip amb Angelopulos en experiències anteriors. Tenim Bruno Ganz, i també Harvey Keitel. La noia serà interpretada per Valeria Golino. També intervendrà Willem Dafoe.
La pel.lícula molt ambiciosa estarà rodada amb anglés, i serà una coproducció entre Itàlia, Grècia, França, Alemanya i Canadà. "The dust of time" ha tingut una gran producció, i en un principi la seva presentació hauria de tenir lloc al Festival de Cannes, però per culpa de problemas de postproducció, tot sembla indicar que la seva estrena tindrà lloc al Festival de Venecia.
En tot cas, tenim ja moltes ganes de veure la segona part d'aquest díptic que va començar de manera magnífica amb "Eleni".

No hay comentarios: